Vissoep met kruidig stokbrood

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

vissoep kruidig stokbrood
  • Personen: 2
  • Bereidingstijd: 15. min
  • Menugang: Hoofdgerecht
  • Bron: Albert Heijn
Print

Ingredienten

Bereiding

  1. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In pan vissoep volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomaat en bleekselderijrauwkost toevoegen en ca. 5 minuten meewarmen. Stokbrood in grote schuine sneden snijden en besmeren met kruidenboter. Onder hete grill sneden stokbrood met boterzijde naar boven in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Zeevruchten over twee grote soepkommen verdelen. Soep in kommen scheppen. Dille erboven fijn knippen. Stokbrood apart erbij serveren.

Dit vind je misschien ook lekker