Roodbaarsfilet met olijven-courgettewok

4
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens aanwijzingen op de verpakking. Ondertussen courgettes schoonmaken en in halve plakjes snijden. Knoflook pellen en persen. Vis in 4 gelijke stukken snijden. Naar smaak bestrooien met wat zout en peper. 2 el olie verhitten in koekenpan. Hierin voorzichtig visfilet in ca. 5 min. aan beide kanten gaarbakken. Olie van olijven verhitten in wok. Hierin olijven en courgette 5 min. roerbakken. Eventueel verder op smaak brengen met wat zout en peper. Rijst op smaak brengen met olijfolie, knoflook en naar smaak wat zout en peper. Over 4 borden verdelen. Vis ernaast leggen en courgette-olijvenmengsel erop scheppen.

Roodbaarsfilet met olijven-courgettewok is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept