Indische groenteschotel met eieren en pindasaus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de worteltjes in ca. 15 minuten gaar. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren 6 minuten mee, laat ze schrikken onder koud water, pel ze en halveer ze. Verwarm de satésaus in een steelpan volgens de aanwijzingen op de pot.
  • 2 Schep op de borden rijst, worteltjes, komkommer en halve eieren, schep er wat satésaus op en bestrooi de borden met stukjes kroepoek.

Indische groenteschotel met eieren en pindasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept