Couscous met asperges en garnalen

2
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grillpan verwarmen tot gloeiend heet. Asperges wassen en van onderkant ca. 2 cm afsnijden. Met keukenpapier droogdeppen en bestrijken met 2 eetlepels olijfolie. Asperges in grillpan in ca. 5 minuten beetgaar roosteren, regelmatig keren. Intussen in pan 225 ml water aan de kook brengen. Pan van vuur nemen. Couscous door water roeren en ca. 5 minuten laten wellen. Intussen in steelpan pastasaus zachtjes verwarmen. Garnalen erdoor roeren. In wok 1 eetlepel olijfolie verhitten en couscous al roerend ca. 2 minuten bakken. Op twee borden scheppen. Saus erover verdelen en asperges erop leggen.

Couscous met asperges en garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept