Rode rundvleescurry met aubergine

4
2u35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vlees in blokjes snijden. Sjalotjes pellen en snipperen. Laos schillen, in plakjes en vervolgens in dunne reepjes snijden. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. In pan 2 eetlepels olie verhitten en aubergine al omscheppend bruinbakken. Aubergine uit pan op bord scheppen. Rest van olie in dezelfde pan verhitten en vlees al omscheppend bruinbakken. Currypasta, laos en sjalotje toevoegen en al omscheppend 1 minuut meebakken. Vissaus, limoenblaadjes en 2 dl kokend water erdoor roeren. Gerecht afgedekt ca. 1 1/2 uur laten stoven. Bamboescheuten afgieten. Aubergine en bamboescheuten door stoofvlees scheppen en nog ca. 30 minuten meestoven.
  • 2 Koriander boven gerecht fijn knippen. Eventueel limoenblaadjes verwijderen. Lekker met pandanrijst.

Rode rundvleescurry met aubergine is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept