Warme salade van tahoe en paddestoelen

4
45 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tahoe in blokjes van ca. 2 cm snijden. Omscheppen met mespunt paprikapoeder, zout en mespunt chilipoeder. Pepers halveren, zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden. Uien pellen, halveren en in dunne plakken snijden. Bosuitjes schoonmaken en in schuine ringetjes snijden. Koriander fijn knippen. Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier, van shii-takes steeltjes verwijderen. Citroen uitpersen. Dressing roeren van citroensap, vissaus, koriander en peperstukjes.
  • 2 In wok 2 eetlepels olie verhitten. Ui en bosui ca. 3 minuten roerbakken. Tahoe toevoegen en in ca. 5 minuten al omscheppend lichtbruin bakken. Tahoemengsel uit pan nemen en warmhouden. Rest van olie in wok verhitten. Paddestoelen ca. 10 minuten op hoog vuur roerbakken. Tahoemengsel en dressing erdoor scheppen, direct serveren. Lekker met pandanrijst.

Warme salade van tahoe en paddestoelen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept