Groenterisotto met knoflookgarnalen

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sjalotjes pellen en fijnsnijden. Paprika's in dunne repen snijden. Dille fijnsnijden. 2 el olijfolie in braadpan verhitten en sjalotjes ca. 1 min. bakken. Rijst toevoegen en meebakken tot alle korrels glanzen. Bouillon deel voor deel toevoegen en risotto in ca. 10 min. gaarkoken. Paprika laatste 3 min. laten meekoken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Dille door risotto scheppen en risotto met deksel op pan ca. 15 min. laten staan. Intussen rest olijfolie in wok verhitten en mosselen en garnalen ca. 2 min. omscheppend bakken. Risotto over 4 diepe borden verdelen. Mossel-garnalenmengsel erover verdelen.

Groenterisotto met knoflookgarnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knoflookgarnalen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ross Dobson's Thaise knoflookgarnalen
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knoflookgarnalen met pepertjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met kalkoenschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met verse geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept