Hollandse balletjes en rösties

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de rösties over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 20 min. goudbruin en knapperig. Keer halverwege.
  • 2 Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in ca. 10 min. goudbruin en gaar.
  • 3 Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken, pel ze en snijd in partjes. Doe de spinazie en de komkommer in een schaal. Leg het ei erop en besprenkel met de dressing.
  • 4 Verdeel de gehaktballetjes en rösties over 4 borden. Serveer met de salade.

Hollandse balletjes en rösties is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Fromatge Amb Poma I Rosti De Patata Kaas Met Appel En Rosti
30-60 min -
Bekijk recept
Fromatge Amb Poma I Rosti De Patata Kaas Met Appel En Rosti
30-60 min -
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept