Thais stoofpotje

2
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in blokjes van 2 cm. Snijd de knoflook fijn. Roer de knoflook en de currypasta door de sesamolie en meng door het vlees. Laat het vlees een halfuur afgedekt in de koelkast marineren. Maak ondertussen runderbouillon van tablet.
  • 2 Snipper de ui. Zet de wok op hoog vuur en laat heet worden. Verhit de zonnebloemolie en bak het vlees en de ui kort aan. Voeg ⅓ van de bouillon toe en laat het vlees ruim 2 uur op laag vuur stoven, met de deksel op de pan. Voeg tussendoor steeds wat bouillon toe. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Schenk de kokosmelk bij het vlees en voeg de peultjes toe. Schep om en laat nog 5 min. koken. Voeg de taugé toe en serveer met de rijst.

Thais stoofpotje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Thais rundvlees met oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thais garnalenkoekje met avacodo-ijs en zoete chili van Steven<BR> &#009; Fontein
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept