Jambalaya met tropisch fruit

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de kip met de cajunkruiden, knoflook en 1 el olie. Verwijder het vel van de chorizo en snijd de worst in plakjes. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de chorizo, ui en paprika 5 min. Voeg de rijst en 550 ml water toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 3 min. koken. Voeg de bevroren tuinerwten toe en laat nog 5 min. koken. Draai als de rijst gaar is het vuur uit.
  • 2 Verhit een pan met antiaanbaklaag en bak de kip in 5 min. rondom bruin. Meng de kip en het fruit door de rijst en laat met de deksel op de pan nog 5 min. staan. Serveer met een frisse groene salade.

Jambalaya met tropisch fruit is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met kip en chipolata
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajun Jambalaya-pasta
30 min-
Bekijk recept
Jambalaya met chorizo en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept