Risotto Profondo Mare

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De inktvis in de helft van de olijfolie enkele minuten aanbakken. Garnalen, langoest, langoustine en jakosschelpen erbij doen en kort meebakken. De helft van de witte wijn en de tomatensaus toevoegen en een paat minuten laten koken. Opzij zetten. De uitjes in de helft van de boter fruiten tot ze goudgeel zijn. De rijst toevoegen enenkele minuten meebakken. De rest van de witte wijn toevoegen en op hoog vuur laten verdampen. Beetje bij beetje de visbouillon toevoegen en zachtjes laten koken. Nu en dan omroeren en wat bouillon toevoegen als er geen vocht meer aanwezig is. Na 12 minuten koken de zeevruchten erbij doen en nog 4 a 5 minuten laten koken. Van het vuur nemen. De gehakte peterselie, de rest van de boter en de olijfolie en de Parmezaanse kaas erdoor roeren en direct opdienen.

Risotto Profondo Mare is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane pizza met tonijn en rode ui
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli frutti di mare
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept