Veloute Aux Champignons De Paris

8
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Soep aan de kook brengen. Room, zout en peper erdoor roeren. Soep goed doorwarmen. In boter rest van champignons ca. 8 minuten zacht bakken. Laten uitlekken. Over kommen verdelen en champignons erover strooien.

Veloute Aux Champignons De Paris is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Veloute Aux Champignons De Paris
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
entrecote cafe de paris 1
0 min
Bekijk recept
Mosselsalade Paris
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Champignons " De Paris"
20-30 min -
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept