Valentijnrecept Tarbot Met Champagnerisotto

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1) snipper het sjalotje en bak aan in olie of boter, rijst toevoegen en roeren tot de korrels glanzen, afblussen met champagne en roeren tot de vloeistof is opgenomen. Nu telkens wat bouillon toevoegen en steeds roeren tot het vocht is opgenomen en tot de rijst smeuig is (ong. 20 min). Haal van het vuur af en roer er een klont boter, zout en peper door. 2)kook de boontjes en peultjs beetgaar. 3) kook de kervel en de waterkers kort in de visfumet, mix fijn en voeg van het vuur af de dooiers toe, klop tot een schuimige massa, breng op smaak met zout en peper. 4) verhit 2 el olijfolie in de anti-aanbakpan en bak de tarbot 1 minuut aan elke kant. Bestrooi met zout en peper. 5) stoof de zeekraal in wat boter

Valentijnrecept Tarbot Met Champagnerisotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Champagnerisotto met gebakken snoekbaars
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Valentijnrecept Artisjoktaartjes
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Valentijnrecept Appels Met Honing
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Valentijnrecept Recept: Vanille Parfait
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Valentijnrecept Spoom
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept