Frambozensorbet Met Marsalaroom

2
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In plaats van Italiaanse bitterkoekjes kunt u ook eenvijfde van de hoeveelheid gewone bitterkoekjes nemen en die in stukjes breken. Laat de frambozensorbet in circa 5 tot 10 minuten zachter worden. Klop de slagroom met poedersuiker en Marsala half stijf. Schep de sorbet met een ijsbolletjestang in de coupes en schep de marsalaroom erover. Verdeel de koekjes erover.

Frambozensorbet Met Marsalaroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozensorbet Met Marsalaroom
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensorbet Met Marsalaroom
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensorbet Met Marsalaroom
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtensorbet
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Clownpannenkoek met fruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pink Champagne
10 min Snack
Bekijk recept
Frambozensorbet met rozenlikeur
10 min Nagerecht
Bekijk recept