Paddestoelenragout Met Kruidenboter

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een tapenade voor op het brood door de zwarte olijven fijn te hakken en te mengen met 1 ontvelde en in blokjes gesneden vleestomaat, en 1 gesnipperd sjalotje. Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in plakjes of reepjes. Verdeel de prei in smalle ringetjes. Verhit de olie en roerbak hierin de paddestoelen en de prei 2 minuten. Doe de champignonsoep erbij. Voeg geen of heel weinig water toe, want de soep vormt de saus. Verwarm al roerend de massa. Verkruimel de kaas en smelt deze in de saus. Roer de kerriepoeder erdoor. Verdun de ragout eventueel met een beetje melk of koffieroom. Rooster de sneetjes brood. Bestrooi de ragout met bieslook.

Paddestoelenragout Met Kruidenboter is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep
10-20 min -
Bekijk recept
Paddestoelenragout
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept