Romige Risotto Met Inktvis

8
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui en de knoflook licht in de olie. Voeg dan de inktvis toe, en wat zout en peper, en als die begint te krullen en goed heet is af blussen met de wijn. Nog een keer opkoken, en dan bouillon toevoegen tot de inktvis onder staat. Warmtebron klein zetten, en ongeveer een uur laten pruttelen tot de inktvis zeer zacht is. Voeg dan de rijst toe, en roer alles flink door. Als de wijn en de bouillon zijn ingekookt de room toevoegen en verder in laten koken, dan beetje bij beetje bouillon bij gieten en steeds al roerend in laten koken. Als de risotto zacht en papperig is de kaas toevoegen en de peterselie. Op smaak brengen met zout en peper.

Romige Risotto Met Inktvis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met asperges en zeevruchten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Inktvis met friséesla en limoendressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept