Bouillabaisse.

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een ruime steelpan op halfhoog vuur. Voeg olie, ui, venkel, prei en rode peper toe en fruit 6 minuten of tot alles goudbruin is. Doe ondertussen de saffraan in een hitte bestendig kommetje, giet er het kokende water op en laat 5 minuten staan. Doe tomaten, saffraan en bouillon in de pan. Breng aan de kook, temper het vuur en laat 10 minuten trekken. Voeg de visfilet, stukken krab, gambas en sint-jakobsschelpen bij de bouillon en laat 2 minuten pruttelen. Roer er de peterselie door en serveer in diepe borden, eventueel met wat rouille en croutons.

Bouillabaisse. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept