Geitenkaassouffle Met Spinazie

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius. Vet een souffleschaal (inhoud ca. 2 ltr.) in. * Smelt de boter in een steelpan, roer de bloem erdoor en laat het mengsel, al roerende, zachtjes pruttelen. Schenk, al roerende, scheutje voor scheutje de melk erbij. Blijf roeren tot de saus glad gebonden is. * Schep de blokjes spinazie erdoor en laat die al roerende zachtjes ontdooien. * Roer 3/4 van de kaas door het spinaziemengsel en laat die al roerend smelten. Neem de pan van het vuur. * Splits de eieren en roer de dooiers door de saus. Klop de eiwitten stijf en spatel die luchtig door de saus. * Schep het spinaziemengsel in de souffleschaal en strooi de rest van de kaas erover. * Bak de souffle in het midden van de oven in ca. 40 minuten goudbruin en gaar.

Geitenkaassouffle Met Spinazie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geitenkaas-souffle Met Gemengde Salade
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassoufflé Met Groene Salade En Tomatensalsa
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassouffle Met Salade En Zongedroogde Tomaten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassouffle Met Rozemarijn En Tomatenvinaigrette
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept