Asperges Met Dubbelgebakken Kaassouffle

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 °C. Kaassoufflees langs randen lossnijden en uit vormpjes laten glijden. Op ingevette bakplaat zetten en bestrooien met geraspte emmentaler. In midden van oven ca. 10 minuten afbakken. Intussen in grote koekenpan of wok olie met rest van boter verhitten en hierin de asperges kort roerbakken. Suiker toevoegen en asperges al omscheppend in ca. 3 minuten laten karamelliseren. Asperges uit pan scheppen en balsamico door bakvet roeren. Kaassouffle op bordje zetten, asperges ernaast scheppen en balsamicomengsel over asperges verdelen.

Asperges Met Dubbelgebakken Kaassouffle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept