Langoustinerisotto Gekroond Met Een Sabayon Van Look

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Afwerken: Verwarm de oven tot 180 graden. Plaats er metalen ringen in van 10 cm diameter en zes cm hoog. Meng de room en de parmezaan in de risottoen vul de ringen er half mee op, leg er gemarineerde langoustines op en doe de sabayon erbovenop. Gratineer dit in de oven (of onder de salamander), tot de sabayon lichtgebruind is (en stevig, hij moet cilindrisch blijven zo lijkt op de foto). Verwijderen de ringen, schik op bord en giet de saus rond de torentjes uit...

Langoustinerisotto Gekroond Met Een Sabayon Van Look is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Plattekaas met bieslook en sjalot
20 min
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept