Cassata Carlofortina

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Met een elektrische mixer meng je de ricotta met de suiker en de rhum. Als het mengsel glad en cremig is , voeg je de gekonfijte schil toe en laat het geheel 2 uur rusten in de koelkast. Was en reinig de bosvruchten. Leg ze in een pannetje, voeg rhum en suiker toe en laat 10 - 13 minuten koken. Leg wat saus op individuele borden en leg er in het midden een stukje cassata op. Versier met wat blaadjes munt.

Cassata Carlofortina is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Hemelse cassata
24u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Cassata Siciliana
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Cassata
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Cassata siciliana
40 min Nagerecht
Bekijk recept